Wat?

Tijdens een consultatie controleren we uw bloeddruk, gewicht, vochtophoping, eetpatroon, het eiwitgehalte in de urine, de ligging en de groei van de baby, luisteren we samen naar het hartje en vragen we een bloedonderzoek aan. Bij afwijkende waarden verwijzen wij u door naar de gynaecoloog.  Tijdens de consultatie wordt tevens uitgebreid de tijd genomen om te luisteren naar uw verhaal, antwoord te geven op uw vragen en bezorgdheden en u te begeleiden tijdens de emotionele omwenteling die u doormaakt. De eerder doorgemaakte zwangerschappen en bevallingen worden ook besproken.

Voor vragen kunt u ons gerust een mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over ons

Bent u zwanger en wilt u de nodige zorg en aandacht, dan zijn wij er graag voor u! Met ons kleine team verzorgen wij verloskundige zorg aan zwangeren in Paramaribo en Wanica. Wij voeren onze praktijk uit op 2 lokaties.
Ons adres, Paramaribo:
Vanuziastraat no. 6 (Uitvlucht).
Hier doen wij zowel de prenatale controles als de bevallingen.U kunt telefonisch een afspraak maken indien u wilt langslopen.
Wanica:
Jogie Medical Centre, deze is gelegen aan de vierkinderenweg BR 59.
Hier doen wij alleen de prenatale controles.
Ook bestaat de mogelijkheid om uw kind voor verdere consultatie en vaccinatie  alhier te brengen.
 
Voor vragen kunt u ons gerust een mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
13. 01. 09
posted by: Super User
Hits: 2344

Onze visie

Bent U zwanger? Van harte gefeliciteerd!

U speelt de hoofdrol. Uw zwangerschap zien wij niet als een ziekte en helpen wij u graag bij dat u uw zwangerschap als zo prettig mogelijk ervaart. Het gaat niet alleen om medische zorg, maar ook om persoonlijke zorg en begeleiding.

Wij vinden het belangrijk dat u als zwangere zo vroeg mogelijk in contact komt met een verloskundige. Er zijn zoveel vragen en onzekerheden die bij u opkomen. Wij zijn er voor u als zwangere, als vrouw, als (aanstaande) moeder. U bent meer dan alleen 'de verpakking' van uw baby.

Hierbij beslist u mee hoe vaak u op controle komt. Wilt u in het begin liever een keertje extra komen om naar het hartje te luisteren van uw kind? Geen probleem........